Marsepein 1:1
andere namen zijn: -

Marsepein is een deeg van amandelen en suiker. Dankzij het hoge amandelgehalte van deze marsepein bezit ze een hoge voedingswaarde:

  • Hoog eiwitgehalte: beter verteerbaar dan koemelk-eiwit.
  • Rijk aan onverzadigde vetzuren (cholesterolverlagend).
  • Vitamines: A en B-complex.
  • Hoog mineraalgehalte: calcium, fosfor, magnesium en zwavel.

Marsepein van een 1/1 betekend: helft amandel, helft suiker. Deze marsepein heeft de beste textuur, is niet te zoet en bezit nog een duidelijk te onderscheiden amandelesmaak en -aroma. Enkele marsepein suggesties:

  • Bij de koffie / als nagerecht
  • Marsepein in gebak.
  • Tussendoortje.
  • Dadels opvullen met marsepein

Links met betrekking tot dit product:

Links naar recepten met marsepein : Bron:

Terug naar de vorige pagina.

Startpagina