Hollandse Tomaten Hieronder de tomaten van het merk RedVine: het telen en vermarkten van hoge kwaliteit trostomaten (onder meer Red Vine en Roma Vine).

Trostomaat van Redvine

Red Vine ® tomaten zien er dankzij hun dieprode kleur, de brede frisse kroon en de stevige, groene steel zeer aantrekkelijk uit. De tros bezit een karakteristiek, kruidig aroma, met een zeer sterke hechting van de vruchten. De vruchten zijn stevig, zodat ze gemakkelijk snijdbaar zijn tot en met het laatste plakje.

Bovendien heeft Red Vine ® een uitstekende houdbaarheid zodat de kwaliteit die u aantreft bij uw aankoop voor lange tijd behouden blijft.


Roma Vine rood


Roma Vine oranje

Roma Vine ®

Roma Vine ® is een opvallende verschijning; een grote pruim- of ei-vormige trostomaat. Het is een zware stevige tomaat (gemiddeld 120 gr per stuk) met een mooie egale kleur in twee soorten; dieprood of oranje. Aan een tros zitten vijf tot zes tomaten.

Roma Vine ® is ideaal voor saus, sap of soep; mooi rood of oranje en vol van smaak. En vanwege de stevige structuur ook perfect om te bakken, te roosteren (op de barbecue) of te stoven. Roma Vine is zoet-kruidig van smaak. Ze is stevig en bevat weinig pitjes en vocht. De tomaat is heel gemakkelijk te verwerken. Roma Vine ® is goed te vullen of heel simpel te gebruiken als garnering. In een handomdraai ontstaan de lekkerste en mooiste gerechten. Roma Vine ® is ook lekker om zo te eten. Zonder kruiden of dressing; puur in de salade of op het brood.

Yellow Gold ®

Yellow Gold ® is een gele trostomaat met een exclusieve uitstraling vanwege de heldere gele kleur. Daarbij is de smaak bijzonder zoet en dus behalve goed uit de vuist eten tevens een aanvulling in uw salade. Door de sprekende kleur is Yellow Gold ® is bovendien buitengewoon geschikt als garnering.

Orange Gold ®

Orange Gold ® is een oranje trostomaat en heeft evenals de Yellow Gold trostomaat een opvallende kleur daardoor is het een bij uitstek geschikte tomaat voor garneringen. Hij heeft een frisse sappige smaak, waardoor het een uitstekende aanwinst is in salades. De Orange Gold ® is ook goed uit de hand te eten.

Cocktail tomaatjes

De cocktail tomaat van het ras Swift is een fijne trostomaat met een zeer aantrekkelijke presentatie door de mooie gelijkmatige trosopbouw.

Het individuele vruchtgewicht ligt rond de 35 gram met een maatsortering van 40 tot 45 mm. Deze cocktail tomaten hebben een fris rode kleur met een daarbij behorende verfrissende zoete smaak. Deze cocktail tomaat is uitermate geschikt als gezond tussendoortje, bij de borrel of op feestjes


Romadori ®

Een nieuwe verschijning in het tomatenassortiment zijn de Romadori ® mini pruimtomaatjes. De exclusieve zoete smaak,mooie dieprode kleur,ovale/eierige- vorm en een gemiddeld gewicht van 30 gram zijn de opvallende eigenschappen van dit trostomaatje. Ze hangen met 9 a 10 stuks aan een tros die dan tussen de 250 en 300 gram weegt.

Door de zoete smaak zijn het ideale tomaatjes om uit de hand te eten,verder zijn ze zeer geschikt voor in salades, pizza's, soep of op de boterham.

Hoe ontvel je een tomaat?

Zie het filmpje hieronder. Met dank aan: Koken met Karin


Tomaat
Uploaded by Koken-met-Karin
 
Startpagina terug
Speciaalzaak voor uw exclusieve fruitmanden groenten fruit. Bezorging door heel NL. Exclusieve fruitmand met zorg en kwaliteit. Bezorgen door heel Nederland met onze eigen bezorgdienst koerier. De best gesorteerde groente- en fruit speciaalzaak in het noorden Groningen e.o. (NL). Wij zijn gespecialiseerd in aardappelen groente fruit exotisch fruit exotisch primeurs groentespeciaalzaak paddestoelen delicatesse delicatessen dolma dolmas dadels vijgen cumberland jam vruchten recepten stampot boerenkool groentewinkel groentenwinkel hachez cacao chocolade Regionale producten uit Groningen : knipselbonen of droge bonen. Delicatassen, cacao, Hachez <a href="http://www.degezondeapotheker.nl/index.html" title="Hoofdpagina">Hoofdpagina</a> <a href="http://www.degezondeapotheker.nl/fruitmandeninfopagina.html" title="Fruitmanden Info">Fruitmanden Info</a>